FIFA 11'e Harika Gol Videoları

Hjerpseth her geçen gün daha iyi montajlar hazırlıyor.
15.06.2011 13:18 Gökhan Yılmaz

 
     FIFA oyuncuları ve futbol hayranları için yeni FIFA 11 montajları yayınlandı. Hjerpseth ve wepeeler ismindeki oyuncular en güzel gollerini kaydederek keyifli bir şekilde sunmaya devam ediyorlar.
 
     wepeeler tarafından hazırlanan FIFA Minute ismindeki gol videoları serisi yedinci bölümü ile karşınıza çıkıyor. Uzaktan şutlardan ve artistik hareketlerden oluşan Episode 7'yi aşağıdaki oynatıcıların ilkinden izleyebilirsiniz.
 
     Diğer bir FIFA 11 videosu, diğer oyuncuların da yakından takip ettiği Hjerpseth'den geliyor. Yine çeşitli numaraların, röveşataların, serbest vuruşların ve kaliteli pasların uçuştuğu Playbook ismindeki montajı alttaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2624]

[DHVIDEO=2625]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler