FIFA 11'in İlk Ekran Görüntüsü Ortaya Çıktı

08.06.2010 19:26 Alkan Adakaner


 
     Electronic Arts'ın E3'te FIFA 11 ile şov yapacağına eminiz. Oyunun bir çok videosunun yayınlanacağı bu fuarda her türlü bilgiyi elde edeceğiz. Yine de bu fuar öncesi oyunun ilk ekran görüntüsüne ulaşmak mutluluk verici.
 
    Yukarıda bulunan FIFA 11'in ilk ekran görüntüsü EA Sports FIFA'nın facebook sayfasından alındı. Görüntünün FIFA 11'e ait olduğu panolardan da anlaşılıyor.  Öte yandan görüntünün gerçek olmadığı hatta FIFA 10'a ait olduğunu düşünenler de var, ama bize gerçek gibi geldi.
 
    Bu arada Electronic Arts'tan büyük şeyler beklediğimiz FIFA 11'in bir süre önce açıklanan aşağıdaki özelliklerini size daha önce aktarmıştık.
 
* FIFA 11'deki yeni hareketler için en son giyisi ve özel kamera teknolojileri kullanılıyor.

* Oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabileceğiz.

* Oynanış elementleri FIFA 10'a sadık kalarak geliştirilmiş ve oyuncuların geri bildirimleri sayesinde bazı hatalar düzeltilmiş.

*
FIFA 10'da "ping pong" olarak adlandırılan ve düşünmeden pas atılmasına imkan veren basit pas sistemi yerini gerçek yaşamdakine benzer bir sisteme bırakacak.

* FIFA World Cup South Africa 2010'dakine benzer bir penaltı sistemi olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler