FIFA 12 Ödüle Doymuyor (Yeni Video)

FIFA 12 ödüller ile birlikte geliyor.
01.08.2011 00:30 Ersin Kılıç


     Futbol severlerin büyük bir merakla beklediği ve Impact Engine dışında birçok yenliği de beraberinde getiren FIFA 12 için yeni bir video daha yayınlandı. FIFA 12'nin bu yeni videosunda oyunun E3 2011 fuarında kazandığı ödüllere yer verilmiş.
 
     Yer aldığı birçok fuardan ödüller ile ayrılan FIFA 12'nin bu videosunda, oyunun E3 2011 fuarından da 20 "En iyi spor oyunu" ödülü ile döndüğü vurgulanmış. Tabi ki oynanış görüntüleri ile de süslenen bu yeni tanıtım videosunda ünlü kaynakların oyuna yaptığı "Şu ana kadar yapılan en iyi futbol oyunu", "FIFA 11'e dönmek imkansız", "Dünyanın en iyi futbol oyunu, daha da iyi olmuş", "FIFA 12 herşeyi değiştirecek" gibi övgülere de yer verilmiş.
 
     Oynanış görüntülerine baktığımızda ise açıkçası fazla birşey söylemeye gerek kalmıyor. Birbirinden güzel gollerin listelendiği FIFA 12, anlaşılan bu sene de bizleri ekran başına kilitleyecek. Oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler