FIFA 12'den Taptaze Ekran Görüntüleri

Rooney her zaman olduğu gibi yine defans oyuncularının korkulu rüyası olacak.
22.08.2011 20:58 Levent Polater


    EA, bugün yapım aşamasındaki oyunlarıyla ilgili yeni ekran görüntülerini meraklılarıyla paylaşmış. Sabırsızlıkla beklediğiniz FIFA 12 de bu oyunların içinde yer alıyor.
 
    Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Maç pozisyonlarının yanısıra Ultimate Team modu ile ilgili görseller de galerinin içinde yer alıyor. Ultimate Team, oyunun suyunu tamamen çıkarmak isteyenler için biçilmiş kaftanlardan biri.
 
    Online modların yanısıra tek kişilik oyuncu modlarında da gelişmeler beklediğimiz yapım için dün Gamescom'dan izlenim videosu yayınlamıştık. Yeni ekran görüntülerinin yanısıra bu önemli videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.
 
    FIFA 12, 30 Eylül'de raflardaki yerini alacak. PES 2012'nin demosu bu Çarşamba geliyor, acaba EA de yakın zamanda demo çıkaracak mı? Pusuda bu duyuruyu bekliyoruz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler