FIFA 13'ün Kapak Resmi Gösterildi

06.08.2012 12:28 Levent Polater


      EA Sports'un futbol müdavimleri tarafından sıkı bir şekilde beklenen yeni halkası; FIFA 13 için konsol sürümlerine ithafen kapak resimleri de an itibariyle yayınlandı.
 
    Avrupa'daki oyun raflarını bu kapak resmiyle süsleyecek olan FIFA 13 için ön plana oyunun anlaşılan yıldızı Messi çıkıyor. İddialı özelliklerle gelen rakibi PES 2013'e bu sene özellikle yeni Kinect tabanlı fonksiyonlarıyla cevap vermeye çalışacak FIFA 13'ün kapak resimlerini aşağıdan görebilirsiniz.
 
    Daha önce gösterilen bu kapak resmi oyun kutularına göre yerleşimiyle ayrı bir havaya bürünüyor. Kapak resimleri arasında İtalya'nın önde gelen takımlarından Juventus'un yıldızı Claudio Marchisio'nun süslediği İtalya için özel sürülecek kapak resmini de görebilirsiniz. Ayrıca oyunun Ultimate Edition kutusu da bunlar arasında görülmekte.
 
    PC için henüz kapak resmi verilmedi, çok yüksek ihtimalle aynı resim ile piyasaya sürüleceğini söyleyebilirim. Çıkış tarihimiz ise 28 Eylül!
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler