FIFA 15 Demonun Çıkışını Gol Sevinçleriyle Kutluyor

11.09.2014 13:29 Tayfun Kumaş

 
    Geçtiğimiz günlerde piyasadaki yerini alan FIFA 15'in demosu, sadece PC, Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları ile buluşmuştu. Sınırlı sayıda takımların ve oyun içi modların bulunduğu FIFA 15'in demosunun çıkışının şerefine EA, güzel bir kutlama videosu hazırladı.

    Aşağıdaki oynatıcımızda izleyecek olduğunuz FIFA 15'in gol sevinçleri, birçok değişik animasyon ile gösterime sunuldu ve videoda oyundaki bir takım gol seviçlerini ve gol atış sistemini Türkçe olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca gol sevinçlerini nasıl yapacağınıza dair bilgiler de mevcut.

    FIFA 15, 26 Eylül'de tüm platformlar için piyasadaki yerini alacak. Arda Turan'ın kapak görselini paylaştığı ve Türkiye ligini içerisinde bulunduran oyunu Aral aracılığıyla buradan, Playstore aracılığıyla ise buradan satın alabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler