FIFA 15 Ultimate Edition 70$'dan Çıkacak

28.06.2014 16:23 Tunahan Başol


     Oyun fiyatlarının git gide artmaya başladığı bu dönemde, sınır olarak 60$ bile birçok oyuncu için çok fazla gelirken, Electronic Arts, 2015 yılında çıkaracağı FIFA, Madden NFL ve NHL gibi yapımların Ultimate Team özellikli sürümlerinin 69.99$ fiyat etiketiyle çıkacağını doğruladı.
 
     Her yıl çıkan bir oyun için oldukça fazla olan bu fiyat, Electronic Arts'ın oyuncuların haklı tepkisine maruz kalmasına neden olacak gibi görünüyor. Çok sevilerek oynanan bir içerik olan Ultimate Team'in oyundan farklı bir içerikmiş gibi ayrı sürümünün olması gerçekten de tepkiyi hakediyor.

Güncelleme: Yaşanan yanlış bilgilendirmeden dolayı özür dileriz. FIFA 15 Ultimate Edition'da normal sürümden farklı olarak oyunculara her hafta 1 adet olmak üzere 40 hafta boyunca gold paket verilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler