FIFA 17 EA ve Origin Access'e Geliyor

05.04.2017 20:59 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts twitter aracılığıyla yaptığı açıklamada FIFA 17'nin 21 Nisan tarihinde EA ve Origin Access kütüphanesine ekleneceğini duyurdu. 
 
   Ayrıca nisan ve haziran ayları arasında Dragon Age: Origins ve Medal of Honor: Airborne EA Access kütüphanesine eklenecek. Pony Island, Command & Conquer: The Ultimate Collection, Hacknet ve Orwell ise Origin Access kütüphanesine eklenecek. FIFA 17 dışındaki oyunların kütüphanelere ekleneceği tarihler net olarak açıklanmadı. İlerleyen zamanlarda paylaşılacak. 
 
   EA Access (Xbox One) ve Origin Access (PC) aboneliği ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni EA oyunlarını deneyebilir ve EA alışverişlerinde indirimler alabilirsiniz.
 
   EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık 65 TL. Origin Access aboneliği aylık € 4.99, yıllık € 29.99. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler