FIFA 17 EA Access ve Origin Access'e Eklendi

21.04.2017 06:35 Gazali Çetinkaya

 
   FIFA 17, 21 Nisan 2017 tarihiyle birlikte EA Access ve Origin Access kütüphanesine eklendi. Xbox One'da EA Access ve PC'de ise Origin Access aboneleri bugünden itibaren FIFA 17'yi ücretsiz olarak indirip oynayabilir. 
 
   Ayrıca nisan ayı içerisinde Dragon Age: Origins ve Dead Space Ignition EA Access'e eklenen oyunlar arasında yer alıyor ve ilerleyen zamanlarda Medal of Honor: Airborne da eklenecek. Pony Island, Command & Conquer: The Ultimate Collection, Hacknet ve Orwell'in ise Origin Access kütüphanesine eklenmesi planlanıyor.
 
   EA Access (Xbox One) ve Origin Access (PC) aboneliği ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni EA oyunlarını deneyebilir ve EA alışverişlerinde %10 oranında indirim alabilirsiniz.

  EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık 65 TL. Origin Access aboneliği aylık € 4.99, yıllık € 29.99.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler