FIFA 18'in PC'deki İlk Güncellemesi Kalecileri Hedefliyor

03.10.2017 18:28 Gökhan Yılmaz

 
     FIFA 18'i PC'de dijital olarak satın alan oyuncular oyunun çıkışında Origin'deki problem nedeniyle indirme sorunlarıyla karşılaşmıştı ve düzelmesi için beklemişlerdi. Bu sorun düzeltildikten sonra PC için ilk güncelleme geldi.
 
     Güncelleme ile birlikte atılan şutların hedefi bulma oranı düşürüldü. Aynı zamanda Ultimate Team özelliklerine de bazı eklemeler yapılmış ama güncellemenin ana hedeflerinden biri kaleciler oldu. 
 
     Oyundaki kalecilerin bazı durumlarda verdiği tepkilerde düzeltmeye gidilmiş. Amatör ve yarı pro oyun zorluğu da arttırılmış. Artık attığınız şutlar kaleyi biraz daha zor bulurken, kaleciler daha iyi tepki veriyor olacak. Güncellemenin tüm listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler