FIFA Manager 10'un Demosu Hazır

Bir çok yenilik içerecek olan oyun önümüzdeki ay piyasaya çıkacak.
20.10.2009 16:46 Ersin Kılıç

Menejerlik oyunlarının en iyileri arasında yer alan ve bu sene bir çok yeni özellik ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan FIFA Manager 10'un demosu yayınlandı.
 
Yapay zeka, online ligler, daha çok bilgi ve finansal yetki gibi özelliklerin bulunacağı FIFA manager 10'un 897 MB boyutundaki demosunu indirmek için tıklayınız.
 
Yayınlanan demoda İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Polonya ve İspanya liglerini yarım sezon oynayabileceksiniz ve bu oynadığınız oyunda yakaladığınız başarıyı oyunun tam sürümünü aldığınızda devam ettirebileceksiniz.
 
1920x1200 çözünürlüğü destekleyen ve maç modununda bulunacağı demonun boyutunun küçültülmesi adına oyundaki bazı grafik ve ses efektlerinden feragat edilmiş.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Manager 10 Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler