Facebook Yolu PS3'e de Gözüktü !

Resmi sitede yer alan ve güncelleme haberinde kullanılan haber resmi.
12.11.2009 15:56 Talha Aynacı

    Sırada ki PS3 güncellemesi ile birlikte, süpriz bir şekilde Facebook eklentisi de PSN'de ki yerini alacak gibi gözüküyor. Yeni güncelleme ile ilgili haberi yayınlayan resmi Playstation sitesinde yer alan fotoğrafta Facebook eklentisinin görülmesi ile alevlenen iddalara çok yakında cevap Sony'den gelecek.

    Geliştirilmiş "Photo Browsing" özellikleri ve yeni oyuncu kartı seçeneklerinin ekleneceği güncelleme hakkında Sony; "Gelişme ile ilgili geniş detayları çok yakında açıklayacaz." açıklamasında bulundu.

    Xbox360'da bu ay sonuna kadar aktif hale geçmesi beklenmeyen Facebook özelliği Gold üyelere özel olurken, PS3'de muhtemelen ücretsiz olarak işleyecek.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 23 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler