Fallout 3 ve Fable 2, Games on Demand'ta

06.04.2010 18:59 Ersin Kılıç


 
     Yılın oyunu da dahil bir çok site ve dergiden ödüllerle ayrılan Fallout 3 ve oyun sektörünün en çok konuşan isimlerinden biri olan Peter Molyneux'un son yapımı Fable 2, Games on Demand sistemindeki yerini aldı.
 
     Xbox Live yayın kordinatörü Major Nelson, iki oyununda sistemde yer aldığını açıkladı. İki oyunun da fiyatı aynı tutulmuş. RPG severlerin kaçırmaması gereken bu oyunların fiyatı £19.99 olarak açıklandı.
 
     Fallout serisinin yeni oyunu New Vegas ve Fable serisinin üçüncü oyununun bu sene sonunda raflardaki yerini alması bekleniyor. Ayrıca Fable 3'ün Project Natal desteği ile çıkacağını da hatırlatalım.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 25 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler