Fallout 4'ün Demosu Olmayacak

28.10.2015 14:01 Ömür Gencer


       Çıkışına günler kalan Fallout 4 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Oyunun pazarlama müdürü Pete Hines, Twitter üzerinden Fallout 4 için herhangi bir demonun olmayacağını dile getirdi.
 
     Hines, Fallout 4 için bir demonun yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında gelen bir soruya "Demo olmayacak. Oyunun küçük bir bölümünü ayırmak mümkün değil." yanıtını verdi. Böylelikle Fallout 4'ü alıp almama konusunda emin olmayan oyuncuların incelemelere ve diğer oyuncuların yorumlarına göz atması gerekecek.
 
       PC, PS4 ve Xbox One için 10 Kasım'da çıkış yapacak oyunun geliştirilme süreci geçtiğimiz hafta içinde tamamlanmıştı. Yapımı ön sipariş eden oyuncuların oyunu her üç platformda da önceden yükleyebileceklerini hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler