"Fallout 4'ün Geliştirilme Süreci Skyrim'in Xbox One'a Port Edilmesiyle Başladı"

03.11.2015 23:39 Ömür Gencer


      Çıkmasına sadece günler kalan Fallout 4'ün uzun süredir geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor. Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim'in geliştirilme sürecinin sonlanmasına yakın Fallout 4 üzerinde çalışmaya başladı. Sony ve Microsoft ile yakın görüşme içinde olan Bethesda oyunu yeni nesil konsolların çıkışına yetiştirmek için acele etmek istememiş. Peki Bethesda ekibi yeni nesil konsollar hakkında deneyim sahibi olmak için ne yapmış dersiniz?
 
     GameInformer'ın belirttiğine göre Bethesda'nın önemli isimlerinden Todd Howard, Fallout 4'ün geliştirilme süreci hakkında "Yaptığımız ilk şey Skyrim'i Xbox One'a port etmekti." cümlesine yer verdi.
 
     Peki, Bethesda geliştiricilerinin konsolu tamamen kavraması için yapılan bu işlem, oyun dünyasının en başarılı yapımları arasında yer alan TES V: Skyrim'in Xbox One'a geleceğini mi gösteriyor? Howards bu durum için de "Henüz umutlanmayın." diyor. Yani Bethesda'nın Skyrim'i yeni nesil konsollara getirme planı henüz görülmese de bu bu yapımı yeni nesil konsollar da görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor.
 
     Fallout 4'ün 10 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler