Fallout: New Vegas'ın DLC Boyutundaki Modu Nuevo Mexico için Oynanış Videosu Geldi

08.07.2023 20:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Obsidian tarafından oyunculara sunulan kıyamet sonrası açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout: New Vegas için DLC boyutunda yeni bir genişletme geliyor. Fallout: Nuevo Mexico adlı bu genişleme paketi fan yapımı olarak karşımıza çıkıyor ve geliştirilme aşamasında olan bu ek paketten ilk oynanış videosu şu anda yayınlanmış durumda.
 
Fallout: Nuevo Mexico genişlemesi bizlere neler sunuyor? 
 
 
 
Fallout: Nuevo Mexico genişlemesi için yayınlanan oynanış videosu hayran yapımı moddan neler bekleyebileceğimize dair bizlere fikir veriyor. Bu mod Fallout: New Vegas'a gelecek olan modlardan biri olduğundan dolayı grafiksel ve mekanik anlamda çok üst düzey bir şey beklememeniz gerekiyor. Dolayısıyla beklentileri düşük tutmakta fayda var.
 
Fallout: Nuevo Mexico modu 2255 yılında geçiyor. Görünüşe göre oyuncular Tibbet Hapishanesine gelen yeni bir mahkumun rolünü üstleniyor. Mod geliştiricilerinin belirttiğine göre oyuncular birden fazla gruba katılabiliyor ve farklı karakterler de mod içerisinde yer alıyor. Ek olarak yeni aktiviteler ve görevler bizlere sunuluyor. Son olarak modda bulunan eyaletlere ve yerlere seyahat edebiliyoruz.
 
Merak edenler için oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler