Yeni Fallout New Vegas Modu Gerçek Zamanlı Yansıma Sistemini Ekliyor

15.08.2023 18:41 Mehmet Tandoğan

 
Mod geliştiricisi 'Wall_SoGB', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout: New Vegas için yeni ve ilgi çekici bir mod yayınladı. Fan yapımı mod oyuna tamamen dinamik ve gerçek zamanlı bir yansıma sistemini dahil ediyor. Bu mod aynı zamanda gerçekçi ortam aydınlatmasını içeriyor ve son derece özelleştirilebilir yapısıyla beraber karşımıza çıkıyor. Ayrıca modun düşük sistemli PC'lerde bile çalıştığı belirtiliyor.
 
Mod ilgi çekici ortamları karşımıza çıkarıyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya inecek olursak Fallout: New Vegas için yayınlanan Reflections Modu yeni doku efektlerini, gerçek zamanlı ortam aydınlatmalarını, gölgelendirme özelliklerini ve daha fazlasını içeriyor. Son derece yapılandırılabilir olan bu mod ile PC oyuncuları oyunun çözünürlüğünü, parlaklığını ve çizim mesafesini istediği gibi ayarlayabiliyor. Kendi sisteminize göre bu seçenekleri düzenleyebiliyorsunuz.
 
Fallout: New Vegas için bu gerçek zamanlı yansıma modunu aşağıdan indirebilirsiniz. Aynı zamanda mod geliştiricisi bu yansımaları ve değişiklikleri gösteren çeşitli ekran görüntüleri yayınladı. Bunları da aşağıdan görebilirsiniz.
 
Mod linki: 
 
Real Time Reflections - NVSE
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mod fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler