Fallout Online 2012'de Gelecek

22.10.2010 16:11 Ersin Kılıç


 
     Fallout serisi son çıkan oyunu New Vegas ile şu sıralar oldukça popüler bir durumda. Fallout 3'ün yarattığı etki ile anlaşılan Fallout ismini daha uzun bir süre duyacağız. 
 
     Fallout hayranlarının hatırlayacağı gibi Fallout'un Online oyunu da uzun bir süredir yapım aşamasında. Interplay'ın geliştirdiği Fallout MMO, isim hakları nedeniyle project V13 olarak duyurulmuştu. Geçtiğimiz aylarda ise Fallout'un isim haklarını elinde bulunduran Bethesda ile anlaşan Interplay, sonunda oyunun tam adı ile karşımıza çıkmayı başarmıştı.
 
     Uzun süredir sessiz kalan Fallout online için bugün önemli bir açıklama yapıldı. Edge dergisine konuşan ve fazla bilgi vermeyeceğini söyleyen Interplay başkanı Eric Caen, Fallout Online'ın 2012 yılında çıkabileceğini belirtmiş. Üstelik firmanın aynı yıl içerisinde oyunun betası ile de oyun severlerin karşısına çıkabileceği belirtildi.
 
     Caen şu an 90 kişilik bir ekibin aktif olarak oyunun yapımında yer aldığını da sözlerine eklemiş. Edge dergisi Interplay'ın oyunun hakları için bethesda'ya 50 milyon dolar ödeme yaptığına da raporlarında yer vermiş.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout Online Platformlar: PC Geliştirici: Interplay Dağıtıcısı: Interplay Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler