Fantastic Beasts 3, Büyük Bir Büyücü Savaşının Altyapısını Hazırlıyor

27.03.2020 12:49 Özgür Eroğlu

 
Çoğu kişinin hayatına dokunmuş olan Harry Potter ile aynı evrende geçen ve Harry Potter'ın geçtiği dönemden yıllar öncesini anlatan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filmi, şu anda yapım aşamasında. İlk film 2016 yılında, ikici film ise 2018 yılında yayınlanmıştı. İlk film ortalama yorumlar alsa da, ikinci film oldukça olumsuz yorumlar almıştı.
 
Serinin üçüncü filmi için ise, filmin oyuncu kadrosundan Dan Fogler'a, sıradaki filmde ne beklememiz gerektiği soruldu. Seride Jacob Kowalski rolünü canlandıran Dan Fogler, üçüncü film ile büyük bir büyücü savaşının altyapısı hazırlandığını ve izleyicilerin ileride büyük bir büyücü savaşı göreceğini söyledi. 
 
Umuyoruz ki üçünü filmde, ilk iki filmdeki hataları görmeyiz ve daha kaliteli bir yapım izleriz. Filmin çekimleri şu anda Koronavirüs sebebiyle durmuş durumda. Eğer bir ertelenme olmazsa filmin 12 Kasım 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler