Far Cry 4, Far Cry 3'ten Çok Daha Fazla Online İçeriğe Sahip Olacak

16.05.2014 19:55 Samet Konuksal


    Far Cry 3 ile birlikte oldukça başarılı işler yapan Ubisoft, yeni oyunun duyurusunu geçtiğimiz gün yapmıştı. Yine geçtiğimiz gün düzenlediği bir basın toplantısında yeni oyunlarında daha fazla online ve sosyal içeriğe yer vereceğini söyleyen firma yetkilileri, Far Cry 4'te yeni stratejinin başlangıcının yapılacağını belirtiyor. 
 
    Yaptığı açıklamalarda Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, Far Cry 4'te, Far Cry 3'e nazaran çok daha fazla online içeriği göreceğimizi söyledi. Sözlerinin devamında Guillemot, açık bir şekilde, "Böylelikle daha fazla DLC sunabilecek, daha fazla eşya tabanlı satış yapabileceğiz." cümlesine yer verdi. Firmanın finansal işlerden sorumlu ismi Alain Martinez ise, "Artık sadece yüksek oyun satışı elde etmek değil, aynı zamanda daha fazla içerik ve eşya satmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
Take Two'nun GTA Online gelirleri Ubisoft'u harekete geçirmiş olsa gerek...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler