Far Cry 4 Yapımcısı Nepal'daki Depremden Etkilenenler için Yardım Kampanyası Başlattı

30.04.2015 00:40 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Far Cry 4'ün geliştirici ekibi oyunun geçtiği mekan Kyrat'ı Nepal'ı baz alarak tasarladı. Yapımcı ekip Ubisoft Montreal, son dönemlerde gündemin en üzücü olayları arasında yer alan Nepal depremine yardımda bulunuyor.
 
      Firma, 7.8 şiddetindeki bu depremden etkilenenler için 100.000 dolara kadar toplanan bağışı ikiye katlayacak. Ubisoft Montreal bağış sayfası üzerinde şu cümlelere yer veriyor:
 
"Bir kaç sene boyunca yoğun bir şekilde Nepal ve insanları tarafından etkilenen Far Cry 4'ü geliştirdik. En içten duygularımızla Far Cry ailesi tıbbi destek sağlamak için Kathmandu'ya bir ekip gönderecek olan Canadian Red Cross'a para toplamak için bir araya geliyor."
 
      Bahsettiğimiz  bağış miktarı an itibariyle 8515.81 dolara ulaşmış durumda. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilir ve Nepal'daki acı olaya yardımcı olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler