Far Cry 4'te Filler, Hem Silahınız Hem de Bineğiniz

29.06.2014 14:47 Tunahan Başol


     E3'te yayınlanan videolarda sık sık gördüğümüz filler, Far Cry 4'te oyuncuların hem yardımcısı hem de silahı olacak. Bir röportajda konuşan geliştiriciler, Far Cry 4'te yapabileceğiniz taktiklere dair bazı açıklamalar yaptı.
 
     Öncelikle, yayınlanan videolarda görüldüğü gibi binek olarak kullanabildiğimiz veya yanımızda geldiğinde yapılara saldıran fillerin üzerine yapışkan patlayıcılar yerleştirip, ona arkasından ateş ederek düşmanlarınızın arasına gönderebilir ve orada patlatabilirsiniz.
 
     Benzer şekilde araçlarınızla bir tepeye çıktıktan sonra içine patlayıcı yerleştirip, frenlerini boşalttığınızda, arabanız da sizin bir silahınız haline gelecek. Ayrıca Far Cry 3'ün beğenilen özelliği hayvanların derisini yüzerek ekipman yapmak yeni oyunda da bulunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 20 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Sony'den Türk Mitolojisi'ni Konu Alan Oyun (Video) 1 Saat önce 2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Saat önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler