Far Cry 4'ün Companion Uygulaması Detaylandırıldı

19.11.2014 18:19 Tayfun Kumaş

 
    Far Cry 4'ün Companion Uygulaması olan Arena Master'ın yeni bilgileri ve tanıtım videosu yayınlandı.
 
    Uygulamadaki Noore's arenasında şan ve şöhret için savaşacaksınız. Yaptığınız dövüşler boyunca yapılan tezahüratlarla kalabalığın saygısını kazanacak, hem insanlara hem de hayvanlara karşı yalnızca tek bir kişinin hayatta kalabileceği bu arenada dövüşerek göstereceksiniz.

    Mobil cihazlardaki Arena Master Companion Uygulaması sayesinde oyuncular açık dünyayı gezebilecek, kendi ağılları için hayvanlar veya paralı askerler toplayabilecek ve onları oyunun konsol veya PC versiyonunda oynayan diğer oyunculara karşı dövüşmek üzere gönderebileceksiniz. Oyuncular iPad veya Android cihazlarından, internet bağlantısı olan her yerden arkadaşlarına Far Cry 4 arena meydan okumaları gönderebilecek ve ilerlemelerini paylaşabilecekler. Uygulama yakın zamanda iOS ve Android için indirilebilecek.
 
    Arena master uygulamasının ekran görüntüsüne ve videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler