Far Cry 4'ün Escape from Durgesh Prison DLC'si Piyasadaki Yerini Aldı

13.01.2015 17:21 Tayfun Kumaş

 
    Ubisoft, Far Cry 4 için hazırladığı DLC'lerden ilki olan Escape from Durgesh Prison'ı bugün itibari ile tüm platformlarda satışa sundu.

    Yuma'nın hapishanesinden kaçışımızı konu alan bu DLC'de, asıl amacımız en hızlı şekilde bu kaçışı gerçekleştirmek olacak. Eğer kaçışta başarısız olursak ya da ölürsek, DLC'ye en baştan başlayacağız. Bu kaçış sırasında gösterdiğimiz başarı ise oyundaki liderlik tablosuna yansıyacak. Bu tablodaki liderliğimiz de dünya genelindeki oyunculara karşı rekabet niteliğinde olacak. Bizim de bu duruma göre bir performans sergilememiz gerekecek. Ajay ve Hurk'ı kaçış noktasına götürürken zaman zaman Pagan Min ile de uğraşacağız.

    DLC, bugünden itibaren Season Pass kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuldu. Normal kullanıcılar ise bu DLC'yi 10 dolara satın alabilirler. 

    Ubisoft'un DLC için hazırladığı inceleme tadındaki tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler