Far Cry 4'ün Mobil Uygulamaları Çıktı

24.11.2014 16:24 Tayfun Kumaş

 
    Assassin's Creed serisinde gördüğümüz Companion uygulamaları, bu sene Far Cry 4 ile Far Cry serisine de geldi. Arena Master & Arcade Poker adlı iki yeni uygulama gün içerisinde iOS ve Android işletim sistemli mobil cihazlardaki yerini aldı.

     Arena Master adlı uygulama ile Noore's Arena'da hem insanlara, hem de hayvanlara karşı mücadele veriyoruz. Uygulamadaki haritada, tehlikeli hayvanları ve paralı askerleri kendi bünyemize katarak arkadaşımızın Far Cry 4'üne, onlarla savaşması için yollayabiliyoruz.

     Arcade Poker adlı uygulamada ise bu uygulamayı uPlay ile senkronize edererek, kazandığımız her elin ödüllerini Far Cry 4'de kullanabiliyoruz. Yani bu durum Craft olabilir, maddiyat olabilir.

    Bu iki uygulamayı ücretsiz olarak AppStore ve GooglePlay üzerinden indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler