"Far Cry 4'ün Pembe Ceketli Karakteri O Ceketi Annesine Saygı Olarak Giyiyor"

12.07.2014 21:50 Ömür Gencer


     Far Cry 4 duyurulduğunda oyun hakkında kısa bir bilgi ve psikopatlığı suratından anlaşılan PaganMin'in süslediği kapak görseli yayınlanmıştı. Oyunun kapak görselinde en çok da Pagan Min'in giydiği pembe takım elbise dikkatleri çekmişti. Bir röportajda Far Cry 4 yapımcısı Dan Hay, Pagan Min hakkında yeni bilgiler verdi.
 
     Hay, Pagan Min'in o büyük ses getiren pembe ceketi aslında annesine bir saygı göstergesi olarak giydiğini belirtti. Hay Pagan Min'in ceketiyle dalga geçen oyuncuların aslında Pagan Min'in annesiyle dalga geçtiğini ve kesinlikle kimsenin böyle bir şeyi yapmak istemeyeceğini söyledi.
 
     Pagan Min hakkında konuşmaya devam eden Hay; Pagan Min'in görüldüğü gibi olmayan, şaşırtıcı bir karakter olarak yaratıldığını belirtiyor. Ayrıca yapımcı bu pembeli karakterimizin 20 yılı aşkın bir süredir Kyrat'ı kontrol ettiğini ve resmi Kyrat parası üzerinde bile Pagan Min fotoğrafı olduğunu belirtiyor.
 
    Oyunda yöneteceğimiz karakter Ajay Ghale için konuşan Hay, Ghale soyadının Kyrat boyunca bilinen bir soyad olduğunu, gittiğiniz yerlerde insanların sizi tanıyacağını ve Ajay'in çocukluğundan beri ilk defa Kyrat'a geldiğini söylüyor.  
 
    Görsellik, içerik ve hikayesinin yanında karakterleriyle de oyuncuları meraklandıran Far Cry 4, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için 21 Kasım'da çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler