Far Cry 4'ün Season Pass'i Detaylandırıldı

20.10.2014 21:08 Ömür Gencer


      Açık dünya aksiyon oyunlarının merakla beklenenleri arasında yer alan Far Cry 4 bildiğiniz gibi önümüzdeki aylarda çıkışını yapacak. Oyunun dağıtımcılığını ve geliştiriciliğini üstlenen Ubisoft, Far Cry 4'ün season pass'ini detaylandırdı.
 
       Xbox 360 dışında tüm platformlar için dijital olarak yayınlanacak season pass'de beş adet yeni içerik bulunuyor. Bunlar: The Syringe, Ajay ve Hurk'ün hapishaneye düşmesini konu alan Escape from Durgesh Prison, beş bölüm ve yeni silahlar içeren Hurk Deluxe Pack, yeni bir PVP multiplayer modu olan Overrun ve Himalaya'da yaşandığı söylenen canavar Yeti'yi konu alacak Valley of the Yetis.
 
      Oyunun season pass'i için belirtilen fiyat ise 23.99£. Far Cry 4; 20 Kasım'da PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4 oyuncularıyla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler