Far Cry 5 Co-Op Modu Sadece Online Oynanabilecek

30.05.2017 09:32 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz hafta yapılan Far Cry 5 tanıtımında Ubisoft oyunun iki kişilik tam bir co-op desteği sunacağını belirtmişti ancak şirketin temsilcisi bu açıklamayı netleştirdi.
 
   Ubisoft temsilcisinin Polygon'a yaptığı açıklamaya göre, Far Cry 5'in iki oyunculu co-op modu sadece online olarak oynanabilecek, lokal olarak değil. 
 
   Ubisoft ayrıca Xbox One ve PC sürümlerinin PS4'teki ücretsiz içeriğe çıkışında erişebileceğini ancak Uplay birimleriyle satın alınması gerektiğini doğruladı. Gold Edition'da yer alan Sezon Pass'a gelince daha fazla ayrıntı "daha sonraki bir tarihte" verilecek. Gold Edition konsollarda 329 TL, Steam'de 299 TL.
 
   Far Cry 5, 27 Şubat 2018 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Project Scorpio ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler