Far Cry 5'in Uzunluğu Serinin Önceki Oyunları ile Benzer Olacak

17.07.2017 09:20 Gazali Çetinkaya

 
   Far Cry 5'in ana hikayesi yaklaşık olarak 15 saat sürecek.

   Far Cry 5'in baş yazarı Drew Holmes Gaming Bolt ile yaptığı röportaj esnasında, oyunun uzunluğu serinin önceki oyunları ile benzer olacak, dedi.
 
   howlongtobeat.com'un verilerine göre, Far Cry 2'nin ana hikayesi 17 saat, Far Cry 3'ün ana hikayesi 15.5 saat, Far Cry 4'ün ana hikayesi 16,5 saat ve Far Cry Primal'ın ana hikayesi 13 saat civarında sürüyor. Yan görevler ve etkinlikler ile bu süreleri iki, üç katına çıkarmak mümkün. 
 
   Serinin yeni oyunu Far Cry 5 Montana Umut Kasabası'nda geçecek. Burası özgür ve cesur insanların şehri fakat aynı zamanda Cennetin Kapısı adlı kıyamet tarikatının da merkezi. Bir şerifinin yardımcısını oynayacağımız oyunda ortalığı kana bulayan Joseph Seed'in lider olduğu Project at Eden's Gate tarikatına karşı savaşıyoruz. 
 
   Far Cry 5, 27 Şubat 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler