Fast & Furious 9 Uzayda Geçebilir

11.07.2020 12:14 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2001 yılında çıkan arabalara odaklanan aksiyon filmi Fast & Furious ya da Türkçe ismi ile Hızlı ve Öfkeli'nin en son 2017'de sekizinci filmi çıkmıştı. Elbette sekizinci filmden sonra adı Hızlı ve Öfkeli olmayan, ancak aynı evrende geçen bir film çıktı.
 
Ana seri daha nasıl devam ettirebilir, araba ile neler yapılabilir ya da başka araçlar eklenmeli mi sorularından sonra ilerleyen filmlerde ne olacağı merak ediliyordu. Bir süredir de dokuzuncu filmin uzayda geçeceğine dair bir söylenti dolanıyordu. Filmin oyuncularından Ludacris de geçtiğimiz gün yapılan bir röportajda sıradaki filmin uzayda geçeceğine dair bir söylenti daha çıkardı.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Sizin de görebileceğiniz gibi net bir şekilde uzayda geçecek demiyor, ancak soruyu soran kişiye, bir konuda haklı olduğunu söylüyor ve sonrasında "uzay" kelimesi geçince Ludacris konuyu kapatıyor. 
 
Hızlı ve Öfkeli 9, 2 Nisan 2021'de vizyona girecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 25 Dk önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler