Fatal Frame 5'ten Ayrıntılı Oynanış Videosu + Yeni Bilgiler

10.09.2014 11:15 Alkan Adakaner


    Nintendo Wii U'ya özel olarak geliştirilen Fatal Frame: The Raven Haired Shrine Maiden'ın yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda Yuuri Kozukata adlı ana karakterimizi ruhlara karşı mücadele ederken görüyoruz.
 
    Ayrıca Camera Obscura'mızın (fotoğraf makinesi) Wii U tablet sayesinde nasıl kullanıldığı da bu videoda ayrıntılı olarak gösteriliyor.  Wii U'nun tablet kontrolcüsünün Fatal frame için birebir olduğunu söyleyebiliriz.
 
    Bunun yanında ayrıca oyunda iki oynanabilir karakterle daha tanışıyoruz. Bunlardan birisi oyunun başında aradığımız kayıp kız Miu Hinasaki; diğeri ise bir etnolog olan Ren Houjou. Bu karakterlerin hikayede ne kadar önemli rol oynayacakları ise netleşmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fatal Frame: Maiden of Black Water Platformlar: Wii U Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Korku Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler