Fatal Frame: Maiden of Black Water 28 Ekim'de Çıkıyor

29.07.2021 10:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Koei Tecmo, Fatal Frame: Maiden of Black Water'ın 28 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun Digital Deluxe Edition sürümünde, dijital sanat kitabı ve serideki önceki karakterlerden ilham alan altı kostüm yer alacak. Japonya'da Koei Tecmo, Fatal Frame: Maiden of Black Water'ın PlayStation 4 ve Switch sürümlerini hem fiziksel hem de dijital olarak yayınlayacak.
 
Oyun hakkında
 
Hatırı sayılır korku oyunları arasında yer alan Fatal Frame (Avrupa'da bilinen adıyla Project Zero) beşinci oyunu ile hayranlarını selamlıyor. Nintendo Wii U'ya özel olan oyun artık tüm platformlara geliyor.

Yeniden düzenlenmiş görseller, yeni kostümler ve fotoğraf modu özellikleriyle orijinal Fatal Frame: Maiden of Black Water'daki tüm korkuyu deneyimleyebileceksiniz.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fatal Frame: Maiden of Black Water Platformlar: Wii U Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Korku Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler