Fatal Frame’in Yapımcısı Switch İçin Yepyeni Bir Oyun Yapmak İstiyor

22.10.2019 15:11 Özgür Eroğlu


Fatal Frame serisi 2001 yılında PS2’de başlamıştı. O zamandan beri birçok devam oyunu, mangaları, romanları ve filmleri çıktı. Serinin son oyunu Fatal Frame Maiden of Black Water 2014’te Wii U için çıkmıştı. Oyunu Fatal Frame serinin Kuzey Amerika’daki ismi. Japonya’da Zero ve Avrupa'da Project Zero olarak da biliniyor. Oyun dünysaı özellikle korku oyunları için oldukça önemli bir yere sahip bu seri.

Oyunun yapımcısı Kikuchi’nin verdiği bir röportajda söylediğine göre, Switch için hazırlanmış yeni bir Fatal Frame görebiliriz. Kikuchi ayrıca Deception için de yeni fikirleri olduğunu söyledi.

Fatal Frame bir hayatta kalma/korku oyunudur. Bu seride kadın karakterleri yönetiyorsunuz. Kötülüklerden kaçınmak için her şeyin arkasındaki gizemi çözmeye çalışıyorsunuz. Genel savunma sistemi ise Obscura denilen bir kamera. Bu kamera sayesinde kötü ruhları görebiliyor ve savaşabiliyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fatal Frame Platformlar: PS3 Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler