FeelPlus'tan Xbox 360'a Büyük Bir RPG Daha Mı?

11.01.2010 14:14 Alkan Adakaner


Microsoft Game Studios, Japon pazarında güçlü olabilmek için büyük bir çaba gösteriyor.
 
Microsoft'un RPG pazarında elini güçlü tutmasını sağlayan firmalardan birisi de Mistwalker ile beraber Lost Odyssey'i(yukarıdaki resim) yapan FeelPlus'dır. Bu firma ayrıca Blue Dragon Plus ve Ninety-Nine Nights II ile de tanınıyor.
 
Japonca bir iş arama sitesi olan DODA'ya göre FeelPlus Inc ve onun yardımcısı AQ Interactive, Microsoft için  büyük ölçekte bir RPG üzerinde çalışıyor.
 
AQ Interactive'in iş listesinde "Oyun Tasarımcısı" araması dikkat çekici ve mutlaka Microsoft için olduğu da söylenemese de FeelPlus ve AQ Interactive'in Microsoft'un Japonya'daki en büyük destekçilerinden oldukları bilinen bir gerçek.

 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 54 Dk önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 3 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler