Fez'den Sonra İki Oyun Daha Var

Fez'in yapımı 4-5 yıl sürmüştü.
03.07.2012 12:28 Gökhan Yılmaz

 
     Fez'in arkasındaki isim olarak bilinen Phil Fish, büyük ihtimalle şimdeye dek görmediğimiz yeni bağımsız oyun projeleri üzerinde çalışıyor. Yapımcının şu an iki oyun geliştirdiği ve bunlarının yapımlarına Fez'in çıkışından önce başlandığı belirtiliyor. Fez'in çıkışı için bu projelere kısa bir ara verilmişti.
 
     Bu oyunlardan birinin Kinect'e geliştirilen Super Hypercube olduğunu biliyoruz. Fakat yapımcı oyunla ilgili detay vermekten kaçınıyor ve henüz çok erken diyor. Diğer projenin ise adını bile bilmiyoruz. Yapımcı önümüzdeki zaman içerisinde bu projelerden hangisine odaklanacağını seçecek ve o yolda ilerleyecek.
 
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 7 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler