Fight Night Champion'da Move ve Kinect Desteği Yok

03.08.2010 17:45 Alkan Adakaner


 
     Electronic Arts, Fight Night: Champion ile seride yepyeni bir adım atmak istiyor ve bunun için çok çalıştıklarını söylüyor. Serinin önceki oyunlarına göre çok daha hassas kontrol yapısı ve daha iyi grafikler sunacağı söylenen Champion serinin sevenleri tarafından merakla bekleniyor.
 
    Bir boks oyunu olan Fight Night hiç kuşkusuz harekete duyarlı kontrol cihazları için uygun görünüyor. Kinect ve Move'u en iyi kullanabileceğimiz türün arasında boks oyunlarını da rahatlıkla sayabiliriz. Yine de EA yetkilileri şu an için aynı görüşte değiller.
 
     Bu kontrol cihazlarının henüz piyasada yeni (çıkmadılar bile) olduğunu söyleyen EA yetkilileri, Kinect veya Move'u Fight Night: Champion'da kullanmayı düşünmediklerini söylediler. Belki ileride bazı oyuncular için bu teknolojiyi fitness oyunlarının ötesinde kullanabileceklerini söylüyorlar.
 
     Yine de Move ve Kinect'e tamamen kapılar kapatmayan firma, gelecekteki EA Sports'un boks oyunlarında bu cihazları kullanma fikrinin masada olduğunu belirtiyor. Umarız kaliteli oyunlarla harekete duyarlı cihazları kullanırlar ve sömürü yapmazlar.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fight Night: Champion Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler