Fight Night Champion'un Demosu Bugün Çıkıyor

Oyun hikaye modu ile de ön plana çıkıyor.
01.02.2011 11:45 Ersin Kılıç


     Yumruklarınızı konuşturmaya hazır olun. EA Games'in başarılı boks oyunu Fight Night serisinin büyük değişim geçiren yeni oyunu Champion'un demosu bugün çıkacak.
 
     M.Ali ve M.Tyson, Pacquiao ve Cotto gibi mücadeleleri içerecek olan oyunun demosu ayrıca iki haftalık bir süre ile online olarakta oynanabilecek. Xbox Live'da bugün yayınlanacak olan demonun PS3 versiyonu ise yarın yapılacak olan güncelleme ile birlikte PSN'deki yerini alacak.
 
     Yepyeni kontrol sistemi ve grafikleri ile de dikkat çeken oyunun demosu için yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fight Night: Champion Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler