Film içinde Geçen Bir Oyun: The Deadly Tower of Monsters

13.06.2015 12:18 Ömür Gencer


       Zeno Clash, Rock of Ages ve Abyss Odyssey'nin arkasındaki isim Ace Team oldukça farklı bir konsepte sahip yeni bir oyun duyurdu: The Deadly Tower of Monsters.
 
       The Deadly Tower of Monsters'ta astronot olan karakterimiz canavarlarla dolu bir yere iniyor. İzometrik bakış açısına sahip bu yapımın ilginç yanı ise oyunun aslında bir filmin içinde geçmesi. Yani yönlendirdiğimiz karakter ve canavarlar asılnda filmdeki birer oyuncu. Oyun boyunca, filmin yönetmeni Dan Smith biz ilerledikçe filmi anlatacak.
 
        Eğlenceli ve farklı duran bu yapım PlayStation 4 ve PC için sonbaharda çıkışını yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Deadly Tower of Monsters Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler