Final Fantasy 12 Remake mi Geliyor?

Ivalice dünyasını özlemiştik.
03.08.2015 14:44 Ersin Kılıç


     Özellikle benim gibi serinin büyük bir hayranıysanız Final Fantasy VII'nin E3 duyurusunda eminim kendinizi yerden yere atmış olabilirsiniz. Daha bu remake haberi üzerinden çok geçmeden gene sevineceğimiz bir haber daha geldi.
 
     Final Fantasy serisinin müzikleri için Pittshburg'da yapılan Distant World konserinde Final Fantasy XII Remake ortaya çıktı. Daha önce serinin birçok konserinde de yer alan Arnie Roth, Final Fantasy XII Remake'in yapıldığını ağzından kaçırdı. Tabi heyecan verici bir haber olsa da Roth burada Final Fantasy 7 Remake ile karıştırmış olabilir. 
 
     Açıkçası FF 12, çoğu kişi tarafından sevilmese de özellikle dünyası ve oynanış dinamikleri açısından en sevdiğim FF oyunlarından biridir. Bu nedenle bu haber beni bir hayli heyecanlandırdı. Ama remake lafının biraz kafamı karıştırdığını söyleyebilirim. Zira remake değil de tıpkı FFX/X-2'de olduğu gibi remastered versiyonunun geleceğini düşünüyorum.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler