Final Fantasy 15'in Ultimate Collector's Edition'ı 270 Dolar ve İçinde Season Pass Yok

19.08.2016 11:52 Gazali Çetinkaya

 
   Muhtemelen haberin başlığı size yabancı gelmiyordur çünkü geçtiğimiz haftalarda "Battlefield 1'in Collector's Edition'ı 130 Dolar ve İçinde Oyun Yok" şeklinde bir haber paylaşmıştık. Şimdi ise bu tarz bir hamle de Final Fantasy 15 oyunundan geldi.
 
   Final Fantasy 15'in koleksiyoncu sürümünün tanıtılmasından sonra kutunun içerisinde DLC'lere sahip olmamızı sağlayacak season pass'in olmadığı Square Enix tarafından onaylandı.
 
   Koleksiyoncu sürümünün içeriğine baktığımız zaman oldukça dolu olduğunu görüyoruz ancak adı Ultimate olup ve fiyatının da 270 dolar olduğunu düşünce season pass'ın olmaması sizi bilmem ama pek kabul edilebilir bir durum değil. Final Fantasy 15'in Ultimate Collector's Edition içeriğine aşağıdan Square Enix Online Store sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
   Final Fantasy serisinin yeni oyunu FF 15 geçtiğimiz günlerde gelen duyuru ile 2 ay gibi bir süre erteleme aldı. 30 Eylül tarihinde çıkış yapmasını beklediğimiz oyun ne yazık ki 29 Kasım tarihinde oyunculara sunulacak.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 24 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler