Final Fantasy 7 için Ses Efektlerini iyileştiren Mod Yayınlandı

13.07.2021 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Final Fantasy 7 hayranlarının merakla inceleyebileceği bir ses modu yayınlandı. Mod yapımcısı 'Bonez' tarafından oluşturulan Cosmo Theory, Final Fantasy VII'nin PC versiyonu için sunuldu.
 
Bu mod, savaş, sihir, düşman becerileri dahil 724 orijinal ses efektinin tümünü iyileştiriyor. Buna ortam ses efektleri de dahil. Ayrıca bu mod oyundaki her alan ve savaş sahnesi için yeni ortam sesleri getiriyor. Ek olarak 8 adet seçilebilir menü ses setini de oyunculara sunuyor.
 
Bu ses iyileştirmelerini göstermek için Bonez aşağıdaki videoyu yayınladı. İndirme linkini de video açıklamasında bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler