Final Fantasy Type 0 için Demo Gelecek

Peristerium School of Magic'ten 12 öğrenci şehirler arasında büyük ve zorlu bir yolculuk yapacak
03.08.2011 10:07 Alkan Adakaner


     Henüz Avrupa ve Amerika için duyurulmayan Final Fantasy Type 0 için bir demonun hazırlandığı ortaya çıktı. Oyunun çıkışı öncesi sunulacak olan demoyu Playstation Network'ten indirebileceğiz.
 
     Dissidia 012: Final Fantasy'nin aksine Type 0'nun demosunun ücretsiz olarak sunulacağı ve bütün kullanıcılar tarafından indirilebileceği söyleniyor. Şu an demonun tam tarihi belli değil, ama en geç Eylül ayında geleceği kesin.
    
    13 Ekim'de piyasaya çıkacak olan Final Fantasy Type 0 sonrasında bu serinin Playstation Vita'ya kayacağını düşünüyoruz. En azından Vita çıkmadan önce bu oyunun Batı'ya gelmesi güzel bir sürpriz olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type 0 Platformlar: PSP Mobil VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler