Final Fantasy VII Remake Part 2 Yönetmenliğini Naoki Hamaguchi Tek Başına Üstleniyor

01.03.2021 09:05 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 1 klasiğinin sadece Midgar kısmını içeren Final Fantasy VII Remake'in yönetmenliğini Testuya Nomura, Noaki Hamaguchi ve Motomu Toriyama birlikte üstlenmişti.
 
Final Fantasy VII Remake Part 2'nin yönetmenliğini ise tek bir kişi yapıyor.
 
Famitsu ile konuşan Testuya Nomura, Part 2'nin yönetmeninin Naoki Hamaguchi olduğunu belirtti. Testuya Nomura, her zamankinden daha fazla proje üzerinde çalışarak çok meşgul olduğunu ve oyunun temellerinin çoğunun atıldığından dolayı tek bir kişinin halledebileceğine inandığını ifade etti.
 
Testuya Nomura hâlâ remake ve mobil oyunlar dahil Final Fantasy VII ile ilgili her şey de kreatif direktör olarak rol alacağını ve bu durumun çalışmalarında önemli bir değişiklik oluşturmayacağını belirtti.
 
Final Fantasy VII Remake Part 2 çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi yok.

Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 5 için geliştirilmiş ve genişletilmiş sürümü Final Fantasy VII Remake Intergrade 10 Haziran'da çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler