Final Fantasy VII Remake Sahipleri, PS Plus'ta Intergrade İçeriğine Erişemiyor

19.07.2022 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation Store'daki bir sorun nedeniyle Final Fantasy VII Remake'e sahip olan PS5 kullanıcıları, PS Plus Extra'ya yeni eklenen Intergrade içeriğine erişemiyor. Final Fantasy VII Remake Intergrade, Yuffie'nin olduğu yeni bir bölümü, iyileştirilmiş dokular, sis efektlerini, iyileştirilmiş ışıklandırmayı, grafik modunu (4K/30FPS), performans modunu (60FPS), Normal (Classic) zorluk seviyesini, iyileştirilmiş yükleme sürelerini ve fotoğraf modunu içeriyor. 
 
Oyuncular tarafından sağlanan geri bildirimler sayesinde ortaya çıkan bu sorun Intergrade paketine erişimi engelliyor. PS5'te Final Fantasy VII Remake'e sahipleri, PlayStation Store'da Intergrade paketini satın alamıyor.
 
Öte yandan Intergrade, PlayStation Plus Extra kataloğuna da eklendi. Bu da Final Fantasy VII Remake sahiplerinin PS Plus aboneliklerinin bir parçası olarak da Intermission içeriğine ulaşamayacağı anlamına geliyor.
 
Hata mesajında ise şu ifadeler yer alıyor: "Bu ürünü aşağıdaki nedenlerden dolayı satın alamazsınız. Satın almaya çalıştığınız ürüne zaten sahipsiniz: Final Fantasy VII Remake" 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler