Final Fantasy VII Remake için Yeni Satış Rekoru: 7 Milyon!

15.09.2023 12:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan Final Fantasy VII oyununun yeniden yapım yani Remake sürümü için yeni satış rakamı açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun dünya çapında yedi milyon adetten fazla sattı. 
 
Japon rol yapma deneyimi sunuyor
 
 
 
Japon rol yapma aksiyon deneyimini sunan Final Fantasy VII Remake dünya çapında 10 Nisan'da PlayStation 4 için ardından Final Fantasy VII Remake Intergrade adıyla 10 Haziran 2021'de PlayStation 5 için çıkış yaptı. Tarihler 16 Aralık 2021'i gösterdiğinde ise Epic Games Store üzerinden PC için ve son olarak 17 Haziran 2022'de Steam platformuna geldi.
 
Final Fantasy VII Remake, 1997'de yayınlanan FFinal Fantasy VII oyununun, orijinal ana geliştiricilerin rehberliğinde yenilenmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular tarafından çok sevilen bir yeniden yapım sürümü olan remake şu anda 7 milyon satış sayısıyla zirve yapıyor. 
 
Peki siz oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler