Final Fantasy VII Remake'in Bölümler Halinde Çıkacağı Bir Kez Daha Doğrulandı

10.05.2019 16:55 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Aralık 2015'te Final Fantasy VII Remake'in bölümler halinde çıkış yapacağını söylemişti ve o günden bu yana bir değişiklik yok, oyunun halen bölümler halinde çıkması planlanıyor.

Şirket Japonca websitesi üzerinden yaptığı açıklamada: "PlayStation 4'te yeniden doğacak Final Fantasy VII Remake'in tam anlamıyla bir remake olması için gözden geçirilecek çok fazla içerik var ve yapım süreci birden fazla parçalar halinde devam ediyor." dedi.

Oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura Aralık 2015'te yaptığı açıklamada: "Eğer kendimizi tek parça bir çıkışa yönlendiriyor olsaydık, bazı bölümlerde kolaya kaçabilirdik. Öyle bir yöntem kullansaydık bazı bölümleri kesmek sonrasında ise çok daha az eklentiler yapmak durumunda kalırdık." demişti.

Final Fantasy VII Remake PlayStation 4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı. Eğer kaçırdıysanız dün gece PlayStation State of Play video sunumu sırasında paylaşılan yeni fragmanı buradaki haberden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler