Final Fantasy VII Remake'in Yapımı Tamamlandı

02.03.2020 23:07 Özgür Eroğlu

 
Square Enix başarılı oyunu Final Fantasy VII'nin yeniden yapılmış hali Final Fantasy VII: Remake'in çıkışına az bir süre kaldı. Oyunun normalde 3 Mart 2020'de yayınlanması bekleniyordu ancak oyunun çıkış tarihi ertelendi.
 
Bugün ise oyunun direktörü Tetsuya Nomura, Japon internet sitesi 4Gamer ile yaptığı bir röportajda oyunun yapımının tamamlandığını açıkladı. Nomura'nın açıklamasına göre oyunun yapımı tamamlanmış ve şu anda piyasaya sürülmeye hazırmış. Daha önceki ertelenmenin sebebi de oyunun kalitesini arttırmakmış.
 
Bu şekilde 2020'de çok fazla karşılaştığımız ertelenme olayının, en azından bir kez daha Final Fantasy VII: Remake'in başına gelmeyeceğini söyleyebiliriz. Final Fantasy VII Remake 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak. Ayrıca oyunun bugün yayınlanan demosuna dair habere de buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Death Relives Demo İnceleme 16 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 27 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler