Final Fantasy XIV'e Vita ve Akıllı Telefon Desteği

Final Fantasy XIV oldukça başarılı grafiklere sahip
23.10.2011 12:13 Alkan Adakaner

 
      Final Fantasy XIV'ün Square Enix'in beklentilerinin çok altında kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyunun PC sürümünün piyasaya çıktığı tarihlerde çok fazla hatayı barındırması, Playstation 3 sürümünün de gecikmesi firmaya çok zarar verdi. Buna rağmen onların FF XIV'ten vazgeçme gibi bir düşüncesi yok.
 
     Oyunun yönetmeni ve yapımcısı olan Naoki Yoshida'nın açıklamalarına göre Square Enix şu an oyunun Playstation 3 sürümü üzerine yoğunlaşmış durumda. Bu sürüm için verilen sözlerin çok geciktiğini belirten yetkili, oyunun Xbox 360 sürümü ile ilgili Microsoft ile görüşüldüğünü, fakat şu an ilk hedeflerinin PS3 sürümünü bitirmek olduğunu açıkladı.
 
     Bunların yanı sıra Square Enix Final Fantasy XIV'ün Playstation Vita ve akıllı telefonları da desteklemesini düşünüyormuş. Bu cihazlarla oyundaki envanterimize ulaşma ve oyun içi eşya satın alma gibi işlevler yapılabilirmiş.
 
     Final Fantasy XIV'teki çoğu sorun düzeltilmiş durumda, umarız Playstation 3 sürümü de sorunsuz olarak piyasaya çıkar da serinin hayranları zevkle bir MMO oynayabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler