Final Fantasy XV'in Nintendo Switch'e Gelmesi Düşünülmüyor

25.09.2017 11:45 Tunahan Safdır

 
     Son dönemlerde Final Fantasy XV'in Nintendo Switch için gelip gelmeyeceğiyle alakalı pek çok spekülasyon dolaşıyordu. Ancak görünüşe göre son gelişmeler Switch oyuncularını memnun etmeyecek.
 
     Oyunun yapım direktörü Hajime Tabata "Final Fantasy XV'i Nintendo Switch üzerine yayınlama gibi bir planımız bulunmuyor" şeklinde açıklama yaptı.
 
      1987'den bu yana 8 farklı Nintendo konsolunda 30'un üzerinde Final Fantasy oyunu çıktığını ve bu iki markanın isminin yanyana anılmasına aşina olduğumuzu düşünürsek Switch'in teknik yeterliliği ve Final Fantasy XV'in geliştirilme aşamasından bu yana dönem dönem boğuştuğu optimizasyon sorunlarının da bunda etkisi olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 13 Sn önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 16 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 33 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler