Final Fantasy XV'in Senaryosu 40-50 Saat Sürecek

20.06.2016 10:38 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz ay duyurulmasının 10. yıl dönümünü kutlayan Final Fantasy XV'in kaç saat süreceği oyun direktörü Hajime Tabata tarafından açıklandı.
 
   Tabata, oyunun ana hikayesinin 40-50 saat civarında süreceğini, bunun yanı sıra diğer görev ve ekstra içerikler ile 100 saat hatta oyundaki her şeyi içine katarsak belki 200 saatlik bir maceranın bizleri beklediğini söyledi.
 
   Tabata ayrıca takipçilerin bu oyunu uzun zamandır beklediğini ve onların eğlenmesi için oyunun içerisini bolca dolduklarını da belirtti. 
 
   Final Fantasy XV, 30 Eylül tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler